Blog

Welkom bij Diëtistenpraktijk Suus

Ik ben Suzanne, beter bekend als Suus. Ik ben diëtist en werk voornamelijk in Monnickendam, Broek in Waterland en Marken. Maar ook als je in Landsmeer, Volendam, Edam en Purmerend woont ben je van harte welkom!

In mijn praktijk richt ik me voornamelijk op mensen die willen afvallen, op mensen die een gezondere leefstijl willen ontwikkelen, op zwangeren en op mensen die specifiek voedingsadvies nodig hebben bij ziekte, zoals kanker, hart- en vaatziekten en chronische ziekten. Kan ik je hierbij helpen? Maak dan een afspraak.

Naast persoonlijk advies geeft ik ook verschillende workshops, zoals Gezonde voeding, Voeding bij sporten, Voeding bij zwangerschap en de Etikettenles. Ben je geïnteresseerd in de workshops kijk dan voor meer informatie onder het kopje Workshops.

Kijk rustig rond op de website voor meer informatie en bijvoorbeeld voor gezonde recepten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *