Recepten

Havermout met peer en kaneel

Oew met dit koude weer is dit warme havermoutontbijt zo lekker!

Ingrediënten:

  • 6 eetlepels havermout
  • 200 ml melk of melkvervanger zonder suiker (sojamelk, kokosmelk, havermelk)
  • 1 tl kaneel
  • 1 peer

Hoe maak je het?

  1. Doe de melk met de havermout in een bakje of schaaltje die in de magnetron kan
  2. Meng de havermout en melk door elkaar
  3. Zet het bakje 2,5 minuut in de magnetron op de hoogste stand
  4. Snijd ondertussen de peer in stukjes
  5. Haal de havermout uit de magnetron en roer nogmaals een beetje door. Als al het vocht door de havermout is opgenomen is het klaar
  6. Voeg vervolgens de stukjes peer en de kaneel toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *