Tarieven

 

Consulten Tijd (min.) Kosten

Kennismakingsgesprek

15 gratis
Intake 60 €60,-
Vervolgconsult 30 €30,-
Voedingsvragen via whatsapp (alleen als je bij mij cliënt bent) gratis

 

Leefstijl check* Tijd (min.) Kosten

1 afspraak

 60 €60,-
2 afspraken 90 €90,-
3 afspraken 120 €100,-
Voedingsvragen via whatsapp (vanaf 2 afspraken) gratis

*  Wil jij je graag fitter voelen of voel je je al fit maar ben je benieuwd of je leefstijl wel echt zo gezond is? Bij de leefstijl check kijken we in 1, 2 of 3 afspraken hoe je er qua leefstijl voor staat. Welke onderdelen van je leefstijl gaan al heel goed en waar kan je nog verbeteren. Je krijgt praktische tips en we kijken samen hoe je deze het beste in jouw leven kan verwerken.

 

Workshops Tijd (min.) Kosten
Voeding bij sporten 60 €15,-
Heel je leven fit (60+) 60 €15,-
Etiketten lezen 60 €15,-
Voeding bij zwangerschap 60 €15,-
Gezonde tussendoortjes 90 €35,-
Voeding om ziekte te voorkomen 60 €15,-
Voeding voor kinderen 60 €15,-
Eerste hapjes 60 €20,-

 

Leefstijlprogramma Kosten
12 weken workshops & trainingen €360,-
Extra training €12,-

Zonder verwijsbrief?

Ik ben als diëtist vrij toegankelijk. Dit houdt in dat je zonder verwijzing van de huisarts een afspraak kunt maken. Wel kan het zijn dat tijdens de intake naar voren komt dat je bijvoorbeeld symptomen hebt van gluten intolerantie of diabetes. Ik kan dan vragen om alsnog eerst naar de huisarts te gaan om dit te onderzoeken en een verwijsbrief te krijgen. 

Vergoeding zorgverzekering individuele consulten?

Je kunt bij mij kiezen of je de consulten zelf betaalt, of dat je de consulten eerst zelf betaalt en daarna indient bij je zorgverzekeraar.

Standaard wordt er 3 uur aan consulten vergoed vanuit de basisverzekering aan diëtetiek. Het eigen risico wordt in alle gevallen altijd eerst aangesproken. Aanvullend verzekerd? Dan worden er meer uren vergoed. 

Wil je dat de consulten vergoed worden door je zorgverzekeraar? Neem dan eerst contact op met je zorgverzekeraar en vraag goed na hoeveel je vergoed krijgt wanneer je besluit om naar mij toe te gaan en of het voor je voor de zorgverzekering nodig is om een verwijsbrief te hebben. Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici, bij de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) en de DCN (Diëtisten Coöperatie Nederland).

Na afloop van het consult krijg je een factuur die je eerst zelf betaald. Vervolgens dien je de factuur zelf in bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van je pakket wordt meestal 70-100% vergoed.