Over mij

Suzanne Vonk, diëtist en gezondheidswetenschapper

Ik ben Suzanne, 28 jaar, moeder van Evi en woon in Broek in Waterland. Ik hou van koken, reizen en van op pad gaan met mijn vriend, Evi of vriendinnen. Ook hou ik enorm van eten. Ik ga graag de uitdaging aan om zo lekker mogelijk en gezond te eten. Daarom vind ik het zo leuk om ook andere mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

In 2012 heb ik de masteropleiding tot gezondheidswetenschapper met specialisatie voeding afgerond. Na mijn master heb ik een aantal jaar als onderzoeker gewerkt. Ik miste hierbij het directe contact met cliënten en het coachen. Daarom ben ik daarnaast de opleiding Voeding en Diëtetiek tot diëtist gaan volgen. Hierdoor kan ik nu cliënten over meerdere aspecten van gezondheid adviseren, waarbij mijn advies gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Mijn doel is om mijn cliënten een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven op een manier die bij hen past. Iedereen is uniek en verdient een eigen aanpak. Een dieet dat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander onmogelijk zijn om uit te voeren. Vandaar dat bij mij de nadruk ligt op het aanpassen van de leefstijl en niet op het geven van een strikt dieet.