Blog

Wat zeggen cliënten over mij?

Rogier (41): “Heel erg blij met de fijne en doeltreffende begeleiding! Ik heb altijd veel vragen en Suzanne wist deze altijd vakkundig te beantwoorden.”

Katarina (58): “Na heel wat diëtisten door wie ik betutteld werd ben ik eindelijk terecht gekomen bij Suus. Zij is gul met advies, begeleidt me goed en laat me in mijn waarde.
Met haar hulp begin ik steeds meer vertrouwen te krijgen in goed voor mezelf zorgen. Wat een verademing!”

Sandra (56): “Sinds kort heb ik diabetes type 2 en wil graag zonder medicatie m’n bloedglucose verlagen. De diabetes verpleegkundige raadde me aan om een afspraak met Suus te maken, en daar heb ik geen spijt van. Ze heeft me veel goede adviezen gegeven, waardoor ik veel meer inzicht heb gekregen in hoe je met de juiste voeding je bloedglucose kan verlagen en tevens wat kilo’s kwijt kan raken. Ze geeft echt praktische tips waardoor je niet het gevoel hebt dat je met een dieet bezig bent. Mijn bloedglucose is al aanzienlijk gezakt. Suus is top!”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *