Noedels met sugarsnaps, champignons, prei en knoflookgarnalen
Noedels vind ik ideaal als je weinig tijd hebt om te koken. In een handomdraai staat dit lekkere gerecht op tafel.
Ingrediënten (2 personen):
- 125 g volkoren noedels
- 250 g sugarsnaps
- 250 g champignons
- 1/4 prei
- 200 g knoflookgarnalen (diepvries)
- 2 el teriyaki woksaus
Hoe maak je het?
- Kook de noedels in 3-4 minuten gaar.
- Snijd de sugarsnaps en de champignons in stukken.
- Snijd de prei in ringen en halveer deze.
- Wok de groente op hoog vuur totdat ze beetgaar zijn
- Bak ondertussen in een koekenpan de garnalen in 3-4 minuten totdat ze gaar zijn
- Voeg 2 el woksaus toe aan de groente
- Meng het groente-sausmengsel met de noedels en verdeel over 2 borden
- Verdeel de garnalen over de borden
- Eetsmakelijk!
Tip: Voeg voor een extra crunch een handje gesneden bosui of gefrituurde uitjes toe