Havermout-banaan-kaneelkoekjes
Wie is er niet gek op een koekje bij de thee (of koffie!)? Gelukkig zijn deze koekjes gemaakt van alleen maar gezonde ingrediënten zodat je hier guilt-free van kunt genieten!
Ingrediënten (18 koekjes):
- 100 gram havermout
- 100 gram magere kwark
- 2 eieren (je hebt alleen het eiwit nodig)
- 30 gram rozijnen
- 1 banaan
- 2 tl kaneel
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
- Prak de banaan fijn.
- Scheid de eieren en doe het eiwit in een grote mengkom.
- Voeg hier de havermout, kwark, banaan, rozijnen en kaneel aan toe en meng goed door elkaar.
- Maak balletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Druk de koekjes plat met een lepel.
- Bak de koekjes 20 minuten in de oven en laat even afkoelen.