Blog

Corona maatregelen

Praktijkruimte weer open! Vanaf 16 maart waren alle consulten omgezet in digitale of telefonische consulten. Vanaf 1 mei mag ik weer langzaam opbouwen met consulten in mijn praktijkruimte. Uiteraard houd ik me aan alle regels van het RIVM en ga ik er vanuit dat jij dit ook doet. Ook kan ik weer bij jou langskomen als het voor jou niet mogelijk is om naar mijn praktijkruimte te komen.

De meeste consulten zullen nog steeds telefonisch of digitaal plaatsvinden, maar als het beter is om elkaar face-to-face te spreken, dan kan je dus ook weer langskomen.

Bezoek je mijn praktijk? Houd je dan aan de volgende regels:

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en vertrek
  • Kom zoveel mogelijk alleen. Bij kinderen mag er uiteraard één volwassene meekomen.
  • Kom niet te vroeg naar de praktijk (maximaal 5 minuten van te voren) om drukte in de wachtkamer te voorkomen. Indien je ziet dat mijn deur open staat, mag je meteen de kamer binnenlopen.

Blijf alsjeblieft THUIS als: 

  • Je koorts hebt gehad de afgelopen week (>38 graden)
  • Je de afgelopen week klachten hebt gehad zoals hoesten, benauwdheid of verkoudheidsklachten
  • Een huisgenoot of gezinslid bovenstaande klachten heeft gehad
  • Er bij jou of een huisgenoot/gezinslid de afgelopen 14 dagen Corona is vastgesteld.

Nieuwe cliënten

Ik neem zeker nog nieuwe clienten aan, juist in deze tijd is een goede en gezonde voeding hartstikke belangrijk. Wil jij weten hoe je met je voeding je weerstand kan verbeteren of hoe jij je leefstijl ook in deze moeilijke tijden kan veranderen? Stuur me een berichtje via 06-81447986 of mail naar suzanne@gezondmetsuus.nl

Het is voor iedereen een moeilijke en onzekere periode. Wanneer wordt alles weer normaal? Krijg ik het virus zelf of iemand in mijn familie of vriendenkring? Hoe komen we hieruit? Niemand die deze vragen kan beantwoorden.  Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid toe! En mocht ik iets voor je kunnen betekenen, laat het zeker weten.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *